Coaching voor kinderen

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar met volle hoofden.

Coaching voor kinderen

Voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar met volle hoofden.

Coaching voor kinderen met volle hoofden

Ken je dat?

Je bent snel afgeleid
Je kunt je soms maar moeilijk concentreren
Je leert niet zo makkelijk
Je moet soms zomaar huilen en begrijpt niet waarom
Je valt soms moeilijk in slaap
Je maakt ruzie terwijl je dat niet wil
Je pest andere kinderen of wordt zelf gepest
Je voelt je rot


Terwijl jij helemaal niet weet hoe dat allemaal komt!
Coaching voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud in Almere

Ik ben er om jou te helpen!

Soms zit je hoofd gewoon vol en past er niks meer bij. En ik weet het, je kunt je daardoor hartstikke onzeker gaan voelen. Heb jij ergens last van en wil je dat er iets verandert, maar weet je niet zo goed hoe je dat moet doen? 

Een gesprekje met iemand anders kan jou helpen om dingen te veranderen. Maar wil je dat liever niet met je moeder, vader, opa, oma of juf? 

Ik ben er om jou te helpen!

Met mij kun je praten over alles wat jij wilt. Ik luister naar jou en jouw verhaal. En geloof me, ik zie al jouw talenten en kwaliteiten. En met die kwaliteiten gaan we samen aan de slag!

Hoe zou het zijn als iemand er helemaal alleen voor jou is?

Ik ga jou niet vertellen wat je moet doen of hoe je het moet oplossen. Wat ik wel ga doen is jou helpen met vinden hoe het anders kan.

Wil je graag kennismaken om te kijken of je je op je gemak voelt? Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op.

Hoe zou het zijn als iemand er helemaal alleen voor jou is?

Ik ga jou niet vertellen wat je moet doen of hoe je het moet oplossen. Wat ik wel ga doen is jou helpen met vinden hoe het anders kan.

Wil je graag kennismaken om te kijken of je je op je gemak voelt? Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op.

Een kort coachingstraject voor kinderen voor meer plezier en rust in het hoofd

Omdat (jij) het ook anders kan!

Voor de ouders:

Praktische en kortdurende coachingstraject.

Het praktische en kortdurende traject
helpt jouw kind rust in het hoofd te creëren.
Het traject bestaat uit 4 sessies van 45 minuten.
Deze investering in je kind kost je in totaal €180,-

Het vriendenprogramma.

Het vriendenprogramma is speciaal voor kinderen die kampen met onzekerheden en angsten. Daarnaast helpt het programma kinderen die gepest worden, steviger in hun schoenen te staan. Wil je meer weten over het vriendenprogramma? Dat kan hier: vriendenprogramma.

Het programma bestaat uit 8 sessies van 60 minuten. Deze investering kost je in totaal €429,-

Losse sessie.

Of vraag een losse coachsessie aan van 90 minuten voor €95,-

*Alle prijzen zijn incl. btw. Reiskosten worden per kilometer voor €0,35 gefactureerd.

Wat andere kinderen zeggen over mij:

Veelgestelde vragen:

In mijn coaching en begeleiding maak ik vooral gebruik van:

Voordat je een coachingstraject gaat starten, is het fijn te weten wie je straks tegenover je hebt. Dat noem ik ook wel: de ‘klik’ en de ‘wil’.
Om een succesvol traject te doorlopen is de combinatie van ‘klikken’ en ‘willen’ essentieel.  Jij hebt de verandering al in gang gezet. Jij ervaart die coach-behoefte en ‘wil’ snel stappen gaan zetten. Anders was je hier niet!

De volgende stap is de ‘klik’. Ik ben ervan overtuigd dat het minstens zo belangrijk is om samen een goede klik te hebben. Op die manier behalen creëren wij een vertrouwensband. Daarmee behalen wij de beste resultaten omdat jij jezelf kunt openstellen voor verandering.

Om te voelen of wij die wederzijdse klik voelen, kun jij een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij inplannen. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw hulpvraag en de stappen die wij nemen om daar te komen.

Voelen wij allebei de klik? Dan maken we een nieuwe afspraak om samen aan de slag te gaan met jouw doelen.
Een kennismakingsgesprek duurt vaak zo’n 30 minuten.
Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek!

In mijn coaching en begeleiding maak ik vooral gebruik van:

Het is enorm belangrijk dat we met een methode werken die bij jou past en die voor jou werkt. Daarom gaan we tijdens de sessies met één methode of juist een mix ervan aan de slag. Vervolgens stel ik vragen die jou aan het denken zetten, vraag ik door, luister ik goed en zal ik het niet nalaten om jouw gedrag te spiegelen zodat jij meer inzicht krijgt in jezelf en jouw handelen. 

Na onze sessies kun jij je weer focussen op jouw doelen in het leven. Door de rust in jouw hoofd heb jij ruimte gecreëerd waardoor jij:
  • je weer beter kunt concentreren
  • nieuwe dingen gemakkelijker in jouw brein opneemt
  • eenvoudiger leert
  • je weer jezelf voelt
  • je weer meer in balans voelt 
  • weer in nieuwe mogelijkheden en oplossingen kunt denken 
  • beter in staat bent om keuzes te maken
  • met vernieuwde energie weer vooruit kan 
En heb je na een tijdje toch het gevoel dat je weer een duwtje in je rug kunt gebruiken? Dan kun je natuurlijk altijd weer een afspraak bij mij inplannen.

Jazeker. Alhoewel ervaring mij geleerd heeft dat mensen vaak toch nog behoefte hebben aan vervolg- of verdiepingssessies. Dit is natuurlijk afhankelijk van de coachvraag die je hebt.

De coachsessies binnen het coachtraject duren 45 minuten tot een uur per keer. De losse coach sessies duren gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Wij plannen onze gesprekken waar jij je het meest op je gemak voelt. Dit kan aan jouw of mijn keukentafel, of op een andere locatie. Wat voor jou het handigst en prettigst is!  

Bij organisaties of binnen het onderwijs werk ik wel het liefst op locatie. Hiermee zorgen we dat de sessies voor iedereen goed aansluiten bij de planning van de dag.

Soms wordt coaching vergoed. Afhankelijk van de zorgverzekering die jij hebt, is het mogelijk dat de kosten vanuit de aanvullende verzekering deels of volledig worden vergoed. Informeer bij je zorgverzekeraar of dit bij jou ook het geval is

Wordt je ondersteund door je werkgever? Dan kan het zijn dat je werkgever besluit de kosten deels of volledig te vergoeden. Om er zeker van te zijn, raad ik je aan dit met je werkgever te bespreken.

Dat is zeker mogelijk. In overleg met de school kan een moment en een plek binnen school gevonden worden, waar de coachsessie plaats kan vinden.

Over het algemeen is er geen wachtlijst en kan het kennismakingsgesprek binnen 2-3 weken plaatsvinden. Om er zeker van te zijn, kun je mij altijd een berichtje sturen.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur mij een berichtje en ik beantwoord je vraag.